Kompetens och engagemang som ger resultat

Lediga jobb

 

LR Revision Karlstad AB söker Studenter!

Vi söker dig som vill arbeta extra under studietiden för anställning på vårt kontor i Karlstad.

Revisor

Tjänsten innebär

Som revisor hos LR Revision arbetar du inledningsvis som assistent åt våra kvalificerade revisorer för att med hög kvalitet och stort engagemang leverera revisionstjänster till våra kunder. Du kommer också vara delaktig vid analyser, rådgivning och biträde i frågor rörande bolagen eller dess ägare. Du kommer den första tiden att arbeta tillsammans med våra andra revisorer men med tiden så får du mer eget ansvar och möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Tjänsten innebär möjlighet att arbeta deltid parallellt med studierna men vi söker också dig som har tagit examen och vill börja arbeta heltid. För rätt person kan deltiden leda vidare till en tillsvidaeranställning och möjlighet att i framtiden få eget kundansvar.  Vi kan erbjuda dig goda möjligheter att bli kvalificerad revisor i framtiden och även stöd i processen att bli kundansvarig för våra kunder. Utvecklingsmöjligheterna och möjligheterna att påverka vårt gemensamma arbete är goda.

Kvalifikationer

Vi söker dig som i dag studerar ekonomi på universitet eller högskola eller som precis har tagit examen. Som person är du nyfiken, professionell, med en egen drivkraft och har en god initiativförmåga. Du tycker om att lära dig nya saker och vill ständigt utvecklas. Dessutom vill du bidra med att utveckla andra. Då arbetet innebär mycket kundkontakt förväntar vi oss att du är social och tycker om att arbeta med människor. Våra kunder är små och medelstora företag i alla branscher med olika behov vilket ställer krav på flexibilitet.

För att veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta  Anders Hernström (054-17 66 85). Ansökningshandlingar skickas till LR Revision Karlstad AB, Pihlgrensgatan 7, 652 25 KARLSTAD. E-post: anders.hernstrom@lr-revision.se . Vi vill ha dina ansökningshandlingar så snart som möjligt då tjänsten tillsätts löpande.  Läs mer om LR Revision på vår hemsida www.lr-revision.se

Våra kunder finns i hela Värmland och det är därför önskvärt att du som söker har körkort.

Välkommen med din ansökan!

 

Redovisningskonsult

Tjänsten innebär

Som redovisningskonsult hos LR Revision arbetar du med löpande redovisning, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningshandlingar, deklarationsarbete, rådgivning i redovisningsfrågor mm. Du kan också komma assistera våra kvalificerade revisorer i granskningsarbetet.  Vi arbetar i nära kontakt med kunder vilket förutsätter god kommunikationsförmåga och du har också ett självständigt kundansvar.

Det händer mycket inom området digitalisering i vår bransch. Du får gärna vara den som vill vara med och utveckla detta område.  Har du intresse av att gå vidare mot auktorisation som redovisningskonsult så kan vi erbjuda goda möjligheter till detta.

 Kvalifikationer
Lämplig utbildning är civilekonom, gymnasieekonom med påbyggnadsutbildning inom redovisning eller motsvarande. Du bör också ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

För att veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta Anders Hernström (054-17 66 85) (revisor) och Jonas Nilsson (054-17 66 81) (redovisningskonsult). Ansökningshandlingar skickas till LR Revision Karlstad AB, Pihlgrensgatan 7, 652 25 KARLSTAD. E-post: anders.hernstrom@lr-revision.se och jonas.nilsson@lr-revision.se . Vi ser fram emot dina ansökningshandlingar så snart som möjligt då rekryteringsarbetet och tillsättandet av tjänsterna sker löpande. Läs mer om LR Revision på vår hemsida www.lr-revision.se

Våra kunder finns i hela Värmland och det är därför önskvärt att du som söker har körkort

Välkommen med din ansökan!

 

 

LR Revision Karlstad AB

LR Revision Karlstad AB är lokalt ägt och har för närvarande 20 anställda. Verksamheten är förlagd till kvarteret Almen i centrala Karlstad men vi har också kontor i Kristinehamn och Säffle.  Vi arbetar med revision, redovisning, skattefrågor, bolagsrätt och annan affärsanknuten rådgivning. Våra kunder är i första hand små och medelstora ägarledda företag.

 

 

 

 

 

Aktuellt

Uppdaterat 200703: Aktuellt kring Corona för svenska företag

Läs mer här


Förslag till omställningsstöd för företag som tappat mer än 30 % i omsättning…

Fortsätt läs här


Newsletter March 2020

Support for companies in connection with the current outbreak of coronavirus (COVID-19) pandemic in Sweden. Read more here


Sänkt krav på aktiekapital

läs här

Generationsskifte och försäljning av företaget

läs här

Budget 2020

läs här

Budgetproposition för 2020

Läs här