Stäng menyn LR Online

Lediga jobb

LR Revision Karlstad AB söker professionell och jordnära redovisningsekonom

Vi söker dig som är redovisningsekonom med fötterna på jorden för anställning på vårt kontor i Karlstad.

Tjänsten innebär

Som redovisningsekonom hos LR Revision arbetar du som självständig redovisningskonsult och rådgivare till våra kunder.  Du bör ha god kännedom om villkoren för företagare inom jord ,skog, entreprenad, transport och bygg som blir dina primära kundgrupper. I arbetet ingår redovisning och redovisningskonsultationer samt att upprätta bokslut, årsredovisningshandlingar och deklarationer samt skattekonsultationer. Kunskap om bidragsansökningar mm i de ”gröna näringarna” är en fördel men inget krav. Arbetet innebär att du kommer att arbeta med såväl bolagskunder som företag som bedrivs som enskild näringsverksamhet. För våra kunder är det viktigt att tänka på såväl företagets som företagarfamiljens ekonomi. Vi arbetar i nära kontakt med kunder vilket förutsätter god kommunikationsförmåga.

Det händer mycket inom området digitalisering i vår bransch. Du får gärna vara med och utveckla detta område.

Vi tänker oss detta som en heltidstjänst men kan också tänka oss att diskutera olik former av deltidsanställningar.

Kvalifikationer

Lämplig utbildning är civilekonom, agronom, lantmästare, gymnasieekonom med påbyggnadsutbildning inom redovisning eller motsvarande. Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Våra kunder finns i hela Värmland och det är därför önskvärt att du som söker har körkort.

För att veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta Anders Hernström (054-17 66 85) eller Jonas Nilsson (054-17 66 81). Ansökningshandlingar skickas till LR Revision Karlstad AB, Pihlgrensgatan 7, 652 25 KARLSTAD. E-post: anders.hernstrom@lr-revision.se eller jonas.nilsson@lr-revision.se . Vi vill ha dina ansökningshandlingar så snart som möjligt då tjänsten tillsätts löpande.

 Välkommen med din ansökan!

LR Revision Karlstad AB

LR Revision Karlstad AB är lokalt ägt och har för närvarande 20 anställda. Verksamheten är förlagd till kvarteret Almen i centrala Karlstad men vi har också kontor i Kristinehamn och Säffle.  Vi arbetar med revision, redovisning, skattefrågor, bolagsrätt och annan affärsanknuten rådgivning. Våra kunder är i första hand små och medelstora ägarledda företag.

Aktuellt

Uppdaterat 201201: Aktuellt kring Covid-19 för svenska företag

Läs mer

Förlängning av Coronastöd- uppdatering från 201109

Läs mer

Budgetproposition för 2021

Läs mer

Förslag till omställningsstöd för företag som tappat mer än 30 % i omsättning…

Läs mer

Newsletter March 2020

Support for companies in connection with the current outbreak of coronavirus (COVID-19) pandemic in Sweden.
Read more

Sänkt krav på aktiekapital

Läs mer

Generationsskifte och försäljning av företaget

Läs mer