Kompetens och engagemang som ger resultat

Lediga jobb

Vi har flyttat!

LR Revision Karlstad AB

Vi har växt ur våra lokaler och har därför flyttat in i större och mer ändamålsenliga lokaler på samma gård som där vi fanns tidigare. Det senaste året har vi kunnat välkomna Sandra, Helena, Nathalie, Laura och nu senast Anna. Vi önskar alla välkomna till oss! Välkommen du också!

 Vi söker nu dig som är kvalificerad revisor för anställning på vårt kontor i Karlstad eller Säffle. Vi är också intresserade av dig som snart är på väg mot en kvalificering. Vi söker dessutom en redovisningskonsult med placering i Karlstad eller Kristinehamn.

 

Kvalificerad Revisor

Tjänsten innebär

Som kvalificerad revisor hos LR Revision arbetar du som kundansvarig för ett antal kunder men kan också komma att arbeta tillsammans med våra andra revisorer för att med hög kvalitet och stort engagemang leverera revisionstjänster till våra kunder. Du kommer också vara delaktig vid analyser, rådgivning och biträde i frågor rörande bolagen eller dess ägare. Du kommer att arbeta under eget ansvar och med tiden så får du större möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Om du inte är kvalificerad idag kommer vi att erbjuda dig goda möjligheter för att bli kvalificerad och även stöd i processen att bli kundansvarig för våra kunder. Utvecklingsmöjligheterna och möjligheterna att påverka vårt gemensamma arbete är goda.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen från universitet eller högskola och gärna med minst 3 års erfarenhet från en revisionsbyrå. Du får gärna vara kvalificerad eller ha ambitionen att snart kvalificera dig för att kunna ta eget kundansvar. Om du inte är kvalificerad idag förutsätter vi att du har möjlighet och intresse för att gå vidare mot auktorisation som revisor. Som person är du nyfiken, professionell, med en egen drivkraft och har en god initiativförmåga. Du tycker om att lära dig nya saker och vill ständigt utvecklas. Dessutom vill du bidra med att utveckla andra. Då arbetet innebär mycket kundkontakt förväntar vi oss att du är social och tycker om att arbeta med människor. Våra kunder är små och medelstora företag i alla branscher med olika behov vilket ställer krav på flexibilitet.

 

Redovisningskonsult

Tjänsten innebär

Som redovisningskonsult hos LR Revision arbetar du med löpande redovisning, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningshandlingar, deklarationsarbete, rådgivning i redovisningsfrågor mm. Du kan också komma assistera våra kvalificerade revisorer i granskningsarbetet.  Vi arbetar i nära kontakt med kunder vilket förutsätter god kommunikationsförmåga och du har också ett självständigt kundansvar.

Det händer mycket inom området digitalisering i vår bransch. Du får gärna vara den som vill vara med och utveckla detta område.  Har du intresse av att gå vidare mot auktorisation som redovisningskonsult så kan vi erbjuda goda möjligheter till detta.

 Kvalifikationer
Lämplig utbildning är civilekonom, gymnasieekonom med påbyggnadsutbildning inom redovisning eller motsvarande. Du bör också ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

För att veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta Anders Hernström (054-17 66 85) (revisor) och Jonas Nilsson (054-17 66 81) (redovisningskonsult). Ansökningshandlingar skickas till LR Revision Karlstad AB, Pihlgrensgatan 7, 652 25 KARLSTAD. E-post: anders.hernstrom@lr-revision.se och jonas.nilsson@lr-revision.se . Vi ser fram emot dina ansökningshandlingar så snart som möjligt då rekryteringsarbetet och tillsättandet av tjänsterna sker löpande. Läs mer om LR Revision på vår hemsida www.lr-revision.se

Våra kunder finns i hela Värmland och det är därför önskvärt att du som söker har körkort

Välkommen med din ansökan!

 

 

LR Revision Karlstad AB

LR Revision Karlstad AB är lokalt ägt och har för närvarande 20 anställda. Verksamheten är förlagd till kvarteret Almen i centrala Karlstad men vi har också kontor i Kristinehamn och Säffle.  Vi arbetar med revision, redovisning, skattefrågor, bolagsrätt och annan affärsanknuten rådgivning. Våra kunder är i första hand små och medelstora ägarledda företag.

 

 

 

 

 

Aktuellt

Budgetproposition för 2020

Läs här

2019 års ekonomiska vårproposition

Läs här

Stor höjning av skatt på drivmedel, hur man definierar en arbetsplats och regler för dricks mm.

Mycket nyttigt att ta del av i vårt senaste Nyhetsbrev, nr 4!

Ändring av årsredovisningslagen inför 2016 och info om hur revisionsberättelsen påverkas av nya ställningstaganden

Vårt Nyhetsbrev Banker nr 2 2015 hjälper dig reda ut vad som gäller

Skatter och personalliggare i byggverksamhet – få koll på nyligen framlagda budgetpropositionens innehåll

Läs vårt Nyhetsbrev nr 3 2015

Skattehöjningar och ökade krav på dokumentation mm – vad gäller egentligen?

Läs vårt Nyhetsbrev nr 2 2015

Skillnader mellan K2 och K3?

Läs mer i vårt Nyhetsbrev Banker nr 1 2015